Zuur verlies S.V. Honselersdijk
zaterdag 27 februari 2010

Het eerste elftal verloor door een counter in de 43e minuut met 0-1 van MSV'71. S.V. Honselersdijk speelde een prima eerste helft, waarin met name in het eerste half uur de verdiende goal niet viel. In de eerste minuut had het eerste een strafschop moeten krijgen, zoals op foto 1 is te zien. Na de rust wederom een aanvallend S.V. Honselersdijk, dat geen geluk had met de aanvallen. MSV'71 beperkte zich tot een spaarzame ongevaarlijke counter. De kansen zijn te zien op de foto's van het eerste half uur, de laatste met doelman Tom van Schie. Het mocht niet baten.
Tom van Schie (A); Leon Strik, Michel van Giesen, Tom Lobert (geel), Jerry van der Meer (-38, Frank Vellekoop); Loek Grootscholten, Leon de Brabander, Robbie Brabander; Tom Gram, Morad Naimi, Azzedine el Kahlifi (-71, Michiel van der Lugt).