Onnodig verlies S.V. Honselersdijk
zaterdag 17 oktober 2009

Het eerste elftal verloor met 3-0 van Westlandia. Dat lijkt een duidelijke uitslag en dat is het ook. Het is de al oude voetbalwet; als je ze zelf niet maakt dan maakt de ander ze. En zo ook vanmiddag. Zonder kans kwam Westlandia in de 13e minuut op 1-0 door een foutieve terugspeelbal. In de 18e en 29e minuut verzuimde S.V. Honselersdijk om gelijk te maken. De ruststand bleef daarmee 1-0. Na de rust een nog meer aandringend S.V. Honselersdijk. We zagen een goed schot, een kopbal die naast ging en in de 62e minuut ook een kans voor Westlandia. In de 68e minuut viel de 0-2 en in de 76e de 0-3. Het eerste kreeg diverse mogelijkheden op een doelpunt (op de foto's zijn er vijf te zien); deze middag zat het er niet in. Weinig kansen weggeven, dat wel. Westlandia toonde echter wel kwaliteit door ze te maken. Dat is voetbal.
Tom van Schie (A), Rino Vijverberg (-67, Jim Ophorst), Erik van Velden, Roel van Meurs, Michel van Giesen; Loek Grootscholten, Leon de Brabander, Tom Lobert, Frank Vellekoop (geel, -82, Michiel van der Lugt); Azzedine el Kahlifi, Mike Mast (geel).