Het eerste morst dure punten
zaterdag 12 september 2009

Het eerste elftal begon furieus en drong Haagse Hout ver terug op eigen helft. Na 18 minuten werd eindelijk een doelpunt gemaakt door Mike Mast, maar 1 minuut later was de stand al weer gelijk. Dit was tevens de totaal vertekende ruststand. De tweede helft was van een beduidend minder niveau en de gasten kwamen sporadisch over de middenlijn, maar wel op 1-2. Gelukkig werd het na zeker 10 kansen en 12 corners voor het eerste, door een fout van de doelman van Haagse Hout 2-2. Een verkeerde afspiegeling van de krachtsverhoudingen, maar dat telt niet !